KONYA / MERAM - Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Rehberlik servisimizce bahar aylarında oluşacak rehavetlere yönelik motivasyon, sınav kaygısı vb konularda seminerler gerçekleştirildi.

Nis

Soru Çözüm Kampı veya Motivasyon Kamp programıyla ilgili afiş çalışmamız.

Nis

Başı rahmet , ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluşa vesile Ramazan ayının son günlerinde Gecelerin en güzeli Kadir gecesinde sofralarına konuk olduğumuz 55 ailemizin bayram sevincine de konuk olduk. Bayrama girerken ağızlarına bir tatta biz bırakmak istedik. 55 ailemizin bayram şekeri  okulumuzun ikramı Ramazanın feyzinden bereketinden lezzetinden istifade etmek niyazıyla hayırlı bayramlar.

Nis

Ramazanın bereketini paylaşmak için başlattığımız gıda kolisi projesi kapsamında 71 ailemizin sofrasına bir tuz da biz koyduk. Projemize katkıda bulunan öğretmen, veli, hayırseverlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ramazan berekettir.(Koli yardım bedeli 210.000 TL’dir)

Nis

Ramazan paylagmaktir... Mehmet Akif Ersoy Anadolu imam Hatip Lisesi ailesi olarak iftar yemeginde öğretmenlerimiz,velilerimiz, mezun öğrencilerimizle ve Konya’da öğrenim gören Hataylı misafirlerimizle bir araya geldik... Katkı sağlayan hayırseverlerimize şükranlarımızla.Allah razi olsun...

Nis

İftar soframızı Hatay’dan gelen misafir öğrencilerimiz için kurduk. Halil İbrahim sofrası bereketiyle gerçekleştirdiğimiz iftar soframızda 110 öğrencimizi misafir ettik. Ramazan paylaşmaktır.

Mrt

BİR GİYDİR BİN GÜLDÜR DİYEREK YOLA ÇIKTIĞIMIZ AREFE ÇİÇEKLERİNİ GİYDİRME PROJEMİZİ TAMAMLADIK.154 ÇİÇEĞİMİZE BAYRAM SEVİNCİNİ YAŞATTIK. KATKIDA BULUNAN ÖĞRETMENLERİMİZE, VELİLERİMİZE, HAYIRSEVERLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

(BAYRAM SEVİNCİ PROJE BEDELİ 270.000 TL'DİR.)

Şbt

Hedef  YKS 2024 Proje Tanıtım Toplantısı, 22 Şubat 2024 tarihinde, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut ZENGİN başkanlığında, Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda, saat 14.00’te gerçekleştirilmiştir.

Şbt

12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER HDF YKS KAPSAMINDA KARATAY ÜNİVERSİTESİNİ TANITIM FALİYETİ DÜZENLEDİK

Ock

Okulumuz öğretmenlerinden Emine Dudu Koç, Emine Alpmala, Zeynep Yavuz , Ayşe Yavuz okulumuz öğrencilerinden ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizin velilerine ev ziyaretlerinde bulunmuşlardır. Küçük ikramlıklar hediye edilmiştir. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma faaliyetine destekte bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.